Home » Over Next Gen Infra » Ik maak mij er niet druk meer om

Ik maak mij er niet druk meer om

Zo, daar zit ik dan. In het zonnetje op de helling van een aflopend project. Of eigenlijk twee projecten, die tegelijk klaar zijn.

De maand loopt bijna ten einde en de volgende maand is nog maar half gevuld met billable uren. En dat is iets waar ik mij eerder druk over zou maken. De zorg van niet vol billable zijn en een paar knaken mis te lopen. Maar nu niet meer.

Infralead-zo-doe-je-dat

Natuur werk ik graag een volle maand, maar had ik al gezegd dat de zon schijnt? Ik word altijd vrolijk van de zon en als ik zo om mij heen kijk ben ik niet de enige die dat vindt.
Ik heb alles gedaan wat ik kon doen om de aanstaande maand vol te krijgen (oké misschien een beetje laat begonnen) en ik heb nog zeker een paar opties lopen die misschien wel of misschien niet vallen.

En als ze niet vallen, wat is dan het ergste wat er kan gebeuren? In het ergste geval heb ik de maand half gevuld met billable klussen en kan ik de andere helft gebruiken om die 3 of 4 certificaten te halen waar ik al maanden geen tijd voor maak. Lekker studeren, buiten in het zonnetje. Beetje TOGAF, toefje Archimate en Azure kennis wat aanvullen met AWS. Klinkt als een plan. Ik kijk er eigenlijk wel naar uit. De afgelopen maanden waren druk/billable genoeg.

Hmmm, ik begin mij er eigenlijk al op te verheugen. Zorgen maken? Voor mij (bijna) niet meer. Doen wat je kan en er dan het beste van hopen is toch voor iedereen het maximale? En zorgen voegen niks toe. Sterker nog, die donkere wolkjes houden de zon tegen. Op rokjesdag. Dat moet je niet willen.

Kom je naast me zitten? Studeren we samen. In de zon.

P.S.: Mijn actuele beschikbaarheid/studietijd is overigens altijd hier te checken

One Response so far.

  1. […] ik in deze blog al aangaf heb ik de maand mei gebruikt om lekker te studeren. Ik heb de tijd genomen om mijn […]

Leave a Comment