Home » Over ons

Over ons

Dit zeggen onze klanten:

 

De gemeente Den Helder heeft er in Juni 2016 voor gekozen om een workshop door Infralead te laten geven om de IT-afdeling het belang van innovatie te laten zien en de deelnemers te wijzen op de toegevoegde waarde van diverse Next Generation Infrastructuur concepten. Meer>

 

“Onze hardware was end of life en conceptueel wisten we ook dat het beter kon” geeft Paul Haen, ICT Coördinator van JAN© Accountants, aan. “Het lastige vonden we om zelf objectieve informatie te vergaren over een nieuw infrastructuur concept, zonder direct met allerlei salesmensen geconfronteerd te worden.” Meer>

 

Over Infralead

Infralead helpt organisaties om hun IT te innoveren en te ontwikkelen. Dit zowel op het gebied van conceptuele techniek, als op IT organisatie. Wij bedienen vele soorten organisaties en hebben ruime ervaring in de zorg en bij de overheid.

Door de stroom aan nieuwe IT infrastructuur componenten die momenteel beschikbaar is, zien organisaties vaak door de bomen het bos niet meer.

Wij geven beslissers inzicht in wat Next Generation infrastructuur voor een organisatie kan betekenen en hoe dit in te zetten om de businessdoelen te bereiken.

We geven advies, wij ondersteunen beslissers, gebruikers en beheerders, adviseren vanuit kwaliteit en verkopen niets.

Wij zijn volledig objectief en complementair aan de huidige IT partners/leveranciers van de organisatie.