Home » Referentie JAN© Accountants

Referentie JAN© Accountants

“Onze hardware was end of life en conceptueel wisten we ook dat het beter kon” geeft Paul Haen, ICT Coördinator van JAN© Accountants, aan. “Het lastige vonden we om zelf objectieve informatie te vergaren over een nieuw infrastructuur concept, zonder direct met allerlei salesmensen geconfronteerd te worden.”

Daarom besloot JAN accountants gebruik te maken van de diensten van Infralead. Samen met Remco werd er een functionele schets van een aantal mogelijke infrastructuur concepten uitgewerkt. Deze schets was gebaseerd op de Cloud Strategie van JAN© accountants en de brede blik op next generation Infrastructuur componenten van Infralead. “Deze schets met ons goed onderbouwde gezamenlijke advies hebben we gepresenteerd aan de IT directie die direct de mogelijkheden zag en met ons mee begon te denken.”

JAN© en Infralead hebben de schets op basis van Nutanix Hyperconverged Infrastructuur uitgewerkt tot een globale begroting. Deze begroting is vervolgens door het management goedgekeurd en er wordt nu, met een leverancier die samen met  Infralead geselecteerd is, gewerkt aan het projectplan voor de realisatie van de nieuwe omgeving.