Home » Over Next Gen Infra » Er begonnen miljoenen ideeën te bruisen

Er begonnen miljoenen ideeën te bruisen

Infralead-er-begonnen-miljoenen-ideeen-te-bruisen
Ik wil altijd in beweging blijven en alles wat ik de afgelopen decennia geleerd heb over IT en organisaties wil ik in dienst stellen van anderen. Dat gevoel was de kickstart voor het oprichten van mijn eigen bedrijf. Wat zou het betekenen als ik voor mezelf begin? Het moment dat ik over die vraag ging nadenken begonnen er miljoenen ideeën te bruisen. Ik wist meteen dat een eigen bedrijf starten de juiste keuze was!

Hoe vind je de verbinding tussen de business en IT?

Het moment dat ik ging nadenken over mijn eigen onderneming was de eerste vraag; wat vind ik belangrijk, wat vind ik leuk? Veel ideeën kwamen naar boven borrelen maar uiteindelijk besloot ik dat het niet die fietsenwinkel in Italië, maar toch iets met IT moest worden. Techniek zit in mijn bloed en ik wil mensen helpen. Ik zie in de praktijk de problematiek in organisaties als het over innovatie en IT-infrastructuur gaat. Zo kan een IT directeur objectief advies goed gebruiken wanneer de business wil vernieuwen, want de IT manager krijgt het Spaans benauwd omdat hij al zijn tijd kwijt is aan het in de lucht houden van de oude infrastructuur. Daarbij praat de business in euro’s en IT in nullen en enen. Die gap kan ik overbruggen en daarmee wil ik organisaties helpen. Door een partnerschap te creëren tussen de business en IT. Met heldere communicatie, want als je elkaar begrijpt kun je beter vragen stellen en makkelijk met elkaar in gesprek gaan. Innoveren en in beweging blijven is goed te doen, als je als persoon, team, en organisatie mee beweegt.

Laten we samen in beweging komen!

Comments are closed.